Csend, nyugalom, őzek, ... Kandallóval még otthonosabb Túra és sport ajánlatok négy évszakra Lakott területen, de mégis az erdő közepén
Joomla 3.2 Templates by webtemplatesbox

 

 

Elérhetőség   Mobil: +36 (30) 210-2230   E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Kondorfai házunkban családok, baráti társaságok önálló elhelyezését tudjuk biztosítani.

Fatüzelésű kandalló, takaréktűzhely és Smart home berendezések összhangja.

 

Az önálló ház 49.000 Ft/éj 4 fő részére. 

Minimum 2 éjszaka, hosszú hétvégén 3, főidényben 5 éjszaka foglalandó legalább.

 

Video ajánló: YOUTUBE

Aktualitások: BLOG

Prezentáció: PREZI

 

 ŐRSÉGI HÁZ - apartman, vendégház - SZÉP kártya elfogadás       

SZÉP kártyával is lehet a foglalót fizetni, bármelyik zsebből.

 

Irányárak, melyek az eltöltött idő függvényében csökkenhetnek, kiemelt időszakban ettől eltérhetnek (akár +20%):

39.000 Ft/éj 2 fő esetén

44.000 Ft/éj 3 fő esetén

49.000 Ft/éj 4 fő esetén

54.000 Ft/éj 5 fő esetén

59.000 Ft/éj 6 fő esetén

Kiemelt időszakban legalább a 4 fős árat alkalmazzuk.

  

"Korai érkezés és késői távozás" kiegészítő csomag (összesen +10 óra ott tartózkodás) 5.000 Ft/foglalás

 14 óra helyett lehet akár 10 órakor érkezni és a távozás napján 10 óra helyett lehet akár 16 óráig maradni. 

 

Kisállat fogadásának díja 2.000 Ft/éj. Kaució 30.000 Ft

Kedvezményekért, szabad időpontokért, más létszám, egyéb kérdés esetén kérem érdeklődjön! 

TEKA-krtyakp-eloldal

 

A tágas (58m2+tornác+tetőtér), 4 légterű, teljesen felszerelt, újépítésű ház a képeken látható. Hűvös idő esetén a fatüzelésű takaréktűzhely és kandalló is használható. Az 5000 m2-es déli fekvésű telek végében patak folyik. Csendes, nyugodt környék, néha megjelennek az őzek is. Grill és bogrács lehetőség a kertben. Gyerekeknek diafilm, favasút, autópálya készlet, nagyobbaknak társasjátékok és DVD filmek állnak rendelkezésre.A házban tilos a dohányzás, de a tornácon van erre kijelölt hely. Tekintse meg a képeket és Vendégeink visszajelzései.

 

 

Ágyneműt, huzatot, nagy törölközőt és kéztörlőt is biztosítunk. Teljes Felszereltség lista.

A kedvező ár korlátlan kerékpárhasználatot foglal magába.

A környéken napi 2000 Ft felett lehet kerékpárt bérelni, a sajátjainkat ingyen használhatják a vendégeink.

Foglaláskor fizetendő összeg a teljes ár 50%-a.

A szolgáltatás igénybevétele előtt, kulcsátvételkor (megérkezéskor) 30.000 Ft kauciót kérünk fizetni, amit a bérlő a szolgáltatás igénybevételét követően (távozáskor) visszakap, amennyiben az apartman be­rendezéseiben nem okozott kárt, illetve nincs leltárhiány és az apartmant olyan állapotban adta át, amilyen állapotban át­vette.

 

Hideg időben érdemes kora délelőtt érkezni, mert a fűtésről a rendelkezésre álló tüzifa használatával kedves vendégeinknek kell gondoskodnia, mert a kandallót és a takaréktűzhelyet is időnként rakni kell. Az emeleti hálóban van a kandalló hődobja, a földszinten a kandalló fűti a zuhanyzót és az előteret is. A konyhában található takaréktűzhely hátfala a földszinti hálót fűti, ami viszont tovább tartja a hőt, úgy mint egy cserépkályha.

Jó a hőszigetelés, modern nyílászárok vannak és a falvastagság kb. 50 cm, de télen a lakatlan ház át tud hűlni.
Igény esetén - az aktuális költségek megfizetése mellett - 2000W elektromos előfűtést tudunk biztosítani 1-3 napra. A teljes házat ugyan nem fűti fel, de a komfortosabb érzetet biztosít, főként a fával lassabban fűthető hálószobában.

Home FK 420 Wifi Smart fűtőtest segíti az előfűtést. 
Ariston LYDOS WIFI 80V bojler szolgáltatja a melegvizet.

 

Nincs TV és korlátlan internet előfizetés, de TV készülék és DVD lejátszó van filmekkel.

Újításként - az okos otthon jegyében - távolról tudom szabályozni a bojlert és kiegészítő fűtést ami hálószobában van elhelyezve.
Így már Wifi is van, amit a Vendégek is használhatnak.

Kondorfa az Őrség szívében található az Örségi Nemzeti Parkban, az osztrák és szlovén határ csak 20 km. Kerékpáros és gyalogos túra lehetőségek, strandolásra alkalmas tavak a közelben: Őriszentpéter, Szalafő, Velemér, Hársas-tó, stb.

Autóval, motorral Graz, Muraszombat, Maribor sincs messze.
Rendszeres kulturális programok: Virágzás Napjai, Őrségi Vásár, Hétrétország, Tökfesztivál.

 

 

Várjuk szeretettel Vendégeinket!

 

 

Foglalja le most az Önnek megfelelő időpontot!

E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Mobil: +36 (30) 210-2230

 

Elérhetőség

 

 

 

banner2016

 

 

 

 

 

 

 Kezdetek

"Csend, nyugalom, őzek, ...

"Lakott területen, de mégis az erdő közepén."

"5000 m2 déli fekvésű rét az Őrség szívében, patak a kert végében."

Hogy kezdődött a szerelem az Őrséggel?

Majd 20 évvel ezelőtt több napos kerékpár csillagtúrát kerekeztünk Őriszentpéterről indulva. Felkerestük a dimbes-dombos utakon a környék falvait, tavait. Az emelkedőkre feltekerés közben volt alkalmunk Gyantásország friss erdei levegőjét letüdőznünk. Rendkívüli érzés a városi szmog után!

Kerekezés közben megismerkedtünk a szeres építkezés házaival, az őrségi ételekkel. Az elmúlt 10 évben is többször visszatértünk, de már az őrségi kulturális programok, fesztiválok látogatása céljából is. A szerelem újult erővel tört elő és vásároltunk egy vályogházat.

A "tiszta szoba - konyha - szoba" elosztású ház nem volt jó állapotban, de mégis többet nyújtott annál, mintha a nagy telken bárhol sátrat vertünk volna. Nyári zápor és zivatar, netán jégeső idején mégiscsak komolyabb, mint egy sátor. Villany volt a házban, de a vizet a kerti csapról egy locsolótömlővel vezettük be a fáskamrába beállított zuhanykabinba.  

Az ott töltött nyári hetek élményei és benyomásai alapján a ház felújítását terveztük, majd annak bővítését egy új szárnnyal L alaprajzú, un. „hajlított ház” alakban. A kivitelezés várható bonyodalmait és a kétes eredmény lehetőségét mérlegelve végül egy új ház tervezésébe kezdtünk. Az őrségi térségre másik jellemző háztípus az un. „kerített ház”, ahol az udvart a lakó- és a gazdasági épületek U alakzata fogja közre. Ehhez hasonló alakult volna ki, ha a régi házat mint melléképületet egy pergolával összekötjük a párhuzamosan épített új házzal. Ezzel szinte a kerítés kérdést is rendeztük, hiszen a régi vályogház az utcával párhuzamosan épült a telek tájolását legjobban figyelembe véve. 

Azt reméltük, hogy a vályogház még jó pár évig szolgál minket, mint kerékpár és fűnyíró tároló. Sajnos egy csapadékos tél utáni hóolvadás kövezkeztében az egyébként sem jó állapotú ház egyik oldala kidőlt. Ekkor már az új ház elkészült, csak a tereprendezés volt hátra. Meg kellett hoznunk a nehéz döntést, és a régi ház bontása volt az ésszerű, mert túl veszélyes és költséges lett volna megtartani. A bontott cserépre mindig akad érdeklődő, a vályog pedig az agyagos földbe "visszatért", a szúette faanyag pedig több évre biztosítja az alkalomszerű téli fűtést az új ház kandallójában és takaréktűzhelyében.

Gyermekeink közben nagyobbak lettek és egyre több az iskolai és sport versenyek miatti elfoglaltságuk, ezért nem tudunk annyi időt az Őrségben tölteni, mint amennyit szeretnénk. Így a tágas ház - nagycsaládosok számára is alkalmas - teljes felszereltségével, kerékpárokkal együtt kiadó.

 

hostgator
Friday the 12th. TERMÉSZETESEN A LEGJOBB.