Joomla 3.2 Templates by webtemplatesbox

 

 

"Nagyon jól éreztük magunkat és beszélgettünk róla a párommal, hogy az ősszel vagy jövő tavasszal ismét kibérelnénk a házat, de akkor egy egész hétre.
Sajnos ez a hosszú hétvége nem volt elegendő, hogy pihenjünk is és bejárjuk a környéket is. :)"

Csaba, 2014. június

 

"Köszönjük, nagyon jól éreztük magunkat. A ház zseniális, a környék csodaszép, a szomszédok kedvesek, úgyhogy nincs okunk panaszra."

Viktória, 2014. július

 

"Természet és vidéki hangulat közepén álló vendégház. Nagyon igényesen felszerelt, megéri az árát. Mi kocsival mentünk és a környéket is bejártuk, biciklivel is. A vendéglátó kiváltképp nagyon rugalmas :) Köszönjük! Gyönyörű két napot töltöttünk el náluk és csak ajánlani tudjuk! (Gyerekeknek, felnőtteknek, barátoknak, sportosoknak...mindenkinek:) )"

Bernadett, 2014. július

 

"Új építésű ház, a faluban van, de a tájolása folytán szinte az erdőszélen érzi magát a vendég, kilátás erdőre, mezőre.."

Miklós, 2014. augusztus

 

"A házzal, a felszereléssel, a szolgáltatásokkal maximálisan elégedettek voltunk. Legkisebb lányunk rettentően élvezte a vasutat, a diavetítést. Sajnos, a kerékpárokról gyorsan kiderült, hogy használhatatlanok. No, persze nem az állapotukkal volt a baj, hanem velünk. Alföldiként teljesen reménytelen volt, hogy ezekkel a lejtőkkel és emelkedőkkel (főleg az utóbbiakkal) megbirkózzunk."

"Tényleg maximálisan elégedettek voltunk mindannyian, én még az első napon megjegyeztem, hogy ha nyugdíjas leszek, megvesszük a házat és odaköltözünk. :) Reményeink szerint nem most voltunk ott utoljára."

Róbert, 2014. augusztus

 

"Nagyszerű volt az a pár nap Önöknél, egészen biztosan szeretnénk menni még. A ház nyilvánvaló pozitívumain túl az is egyértelmű volt, hogy lényegében az Önök vidéki otthonában vagyunk vendégek, ami egészen más érzés, mint bármilyen szálloda - próbáltunk ennek megfelelően vigyázni mindenre. Gratulálok a kiváló ízléssel és gyakorlati érzékkel megtervezett házhoz, szívből köszönöm, hogy ott lehettünk!"

Zoltán, 2014. augusztus

 

"Én még sírtam is utolsó reggel,  annyira nem akartam eljönni onnan - úgyhogy megnyugtatlak, tökéletes a hely!"

Ildikó, 2014. augusztus

 

"A szállás *5-ös. Mindenben tökéletes. Eddig a legjobb az Őrségeben ahol már 6. alkalommal voltunk. Még biztosan visszatérünk."

Sándor, 2014. szeptember

 

"Köszönjük a lehetőséget, hogy itt pihenhettünk pár napot. A ház szuper és igazán kényelmes, rendkívül jól éreztük magunkat." 

Csaba, 2014. október

 

"Mindennel nagyon meg voltunk elégedve! Csak jót tudok mondani! A házban kellemes meleg volt érkezésünkre, köszönjük az "előfűtést". A ház kívül-belül csodaszép, nagyon barátságos hangulatú, pont annyi berendezéssel, amire szükség van. Remélem lesz még alkalmunk kicsit hosszabb időt is eltölteni ebben a szép kis házban, és csodálatos, nyugodt környezetben."

János, 2014. november

 

"Jól éreztük magunkat, gyerekkori élményeink felelevenítésére a sparhelten melegítettük a vacsoránkat, készítettük a reggeli pirítóst. Napközben kirándultunk, sötétedés után a nappaliban a kandallója előtt iszogattunk játék közben. Kellemes kikapcsolódás volt ez a pár nap, persze eleve nagyon tetszik nekünk az Őrség, nem először voltunk, és biztosan nem is utoljára."

Zsolt, 2014. december

 

"Koszonjuk, nagyon jol ereztuk magunkat a vendeghazban! Remek izlessel van berendezve,megepitve!"

Orsolya, 2014. január

 

"Nagyon jól éreztük magunkat, a környék gyönyörű,a szálláshelyünk kitűnő volt. Jó a ház hőszigetelése,a fűtési lehetőség megfelelő volt."

Zoltán, 2015. március

 

"Köszönjük szépen a lehetőséget, a szállás szuper volt :) nagyon jól éreztük magunkat:) A szomszédok nagyon kedvesek:) Nagyon szép a környék. Még egyszer is köszönjük a rugalmasságot. Fantasztikus hosszú hétvégét szerzet az egész családnak. Remélem lesz lehetőségünk a visszatérésre."

Noémi, 2015. április

 

"Jól éreztük magunkat az Őrségben – Önöknél (imádtuk az őzeket is!) Az idő sajnos nem volt kegyes hozzánk, nem tudtunk kerékpározni, ezért valamikor még biztosan visszatérünk."

László, 2015. május

 

"Nagyon köszönjük, minden nagyon szép volt, és megvolt mindenünk! Nagyon szépen felújított az egész épület, az ember könnyen otthon érzi magát. Nagyon pihentető hétvége volt!"

 Judit, 2015. június

 

"Igen jól éreztük magunkat Kondorfán. Úgy tervezzük, hogy máskor is jövünk."

Péter, 2015. június

 

"Köszönjük a vendéglátását, nagyon jól éreztük magunkat! Egy hét erejéig új otthonra leltünk! Csodás a ház és a környezet! Szeretnénk újra visszatérni!"

Péter, 2015. június

 

"Minden szupi volt, nagyon jól éreztük magunkat, a függőszékek különösen nagy sikert arattak a család körében, igazi harc ment azért, hogy ki ülhet benne.:) Jókat főztünk a grillen és a tárcsán, bicikliztünk, kirándultunk. Nagyon tetszett az egyszerű, egységes, jó stílusú, hangulatos berendezése a háznak, néhány praktikus ötletet itthon is meg fogunk valósítani."

József, 2015. július

 

"Köszönjük a lehetőséget, tervezzük hogy ősszel-télen visszamegyünk! :o)"

Klára, 2015. július

 

"Nagyon jól éreztük magunkat.A ház tökéletes volt,mint a képeken."

Krisztina, 2015. július

 

"Az Őrségi Házban nagyon jól éreztük magunkat. Ennek oka egyrészt a szép táj, kirándulóhelyek és egyebek közelsége, bár a meleg idő miatt keveset tudtunk túrázni, gyakran inkább a Hársas tóban hűtöttük magunkat, de az is nagyon kellemes volt.

Másik oka a kellemes időtöltésnek az, hogy a ház teljesen megfelelt az igényeinknek, mind méretében, mind elrendezésében, mind felszerelésében. Érzékeltük a körülményekben a gyerekes léttel járó sajátosságok figyelembevételét, ez nagyon jó volt."

Eszter, 2015. július

 

"Túl vagyunk a nyaraláson, minden teljesen oké volt, a borongós időjárással együtt. A ház nagyon szép és ideális beosztású, jól felszerelt, kényelmes, gyönyörű helyen fekszik."

Gábor, 2015. július

 

"A haz nagyon kenyelmes, latszik, hogy szivvel lelekkel lett epitve es berendezve es szep a kilatas is."

Adrienne, 2015. augusztus

 

"Az őrségi házzal teljes mérték ben elégedettek voltunk!"

Imre, 2015. augusztus

 

"Köszönjük, jól éreztük magunkat. Remélem, hamarosan lesz lehetőségünk élni a kedvezménnyel."

Márk, 2015. augusztus

 

"Köszönjük szépen,nagyon jól éreztük magunkat, csodálatos hely ez a Kondorfa és a ház is ízléses,barátságos.

Biztos, hogy visszatérő vendégek leszünk. :-)"

Kinga, 2015. szeptember

 

"Köszönjük szépen nagyon jól éreztük magunkat!
A ház csodaszép és nagyon jól felszerelt!Minden tökéletes volt!
Mindenképp fogunk még menni önökhöz :)
Zseni kis hétvége volt :)"
Dóra, 2016. február
 
"Köszönjük szépen a lehetőséget, nagyon jól éreztük magunkat mindnyájan, nekem máris hiányzik Kondorfa."
Péter, 2016. június

 

"Köszönjük szépen, nagyon jól éreztük magunkat, rendben volt minden. Még őzeket is láttunk este. :)"

Enikő, 2016. június

 

"Korrekt tulajdonos, igényes ház, építészetileg is remek megoldások, teljes felszereltség, őzek :)"

Dóra, 2016. július

 

"Nagyon jól éreztük magunkat az Örségben és az örségi házukban. Nagyon aranyos, hangulatos, szép otthon, köszönjük, hogy megosztották velünk. A Metros társasjáték és a nagy vonatsín készlet a gyerkőc kedvence volt.

Vérző szívvel jöttünk vissza Budapestre."

Zsuzsa, 2016. július

 

"Egyetlen problémánk volt, de az elég nagy: hamar lejárt a 10 nap s ott kellett hagynunk a szállást. Egyebekben mindennel nagyon meg voltunk elégedve, nagyon szép és jól felszerelt a ház, a kert, a kilátás és a környék gyönyörű és nyugalmas, pont nekünk való. Már-már giccses volt, ahogy reggeli közben egyszer-kétszer tőlünk 20-50m-re levő őzekkel szemeztünk..."

Örs, 2016. augusztus

 

hostgator
Sunday the 23rd. TERMÉSZETESEN A LEGJOBB.